PatrickKa BettieBel SallyPall Manchester City Tøj Anja LanceGwyq

Anja Barcelona Tøj MarySher

Anja Roma Trøje Juliaxvw Anja Tottenham Hotspurs Trøje GonzaloJ Arsène Wenger har foreslået, at det forventede tab af Alexis Sánchez, som en Bosman-fri agent i slutningen af ​​sæsonen, vil koste Arsenal op til £ 140m. Klubben modtog et tilbud på 60 mio. £ for speditøren fra Manchester City før lukningen af ​​sommeroverførselsvinduet, og de Barcelona Tøj var tilbøjelige til at acceptere det, selvom de ville have nærmere 70 mio. £. Wenger har altid sagt, at han hellere vil beholde Sánchez i det sidste år på sin kontrakt – sådan er hans vigtighed for holdet – og han tror spilleren vil forblive motiveret, da det er i hans interesser at spille godt og imponere andre klubber.

Wenger faldt op til det økonomiske hit, Arsenal vil sandsynligvis tage ved at tilføje det mistede overførselsgebyr på Sánchez og omkostningerne ved at erstatte ham. Han satte det senere tal på mellem £ 60 til £ 70m, selvom han var gået så højt som € 100m (£ 92m) med sit deadline-tilbud til Monaco for Tottenham Tøj Lemar. Wenger har sagt, at han vil prøve igen for den franske kant. Sánchez har haft en mareridt uge eller deromkring. Først kollapsede hans flytte til City på deadline dagen sidste torsdag, og derefter led han verdensmesterskabstab med Chile til Paraguay og Bolivia. Chile sidder sjette i det sydamerikanske klassement med to kampe at spille.

MickeyZin Neues Atletico Madrid Trikot EmilPenma

https://most-security.com/foro/member.php?action=profile&uid=8092 Heriberto ArielAgau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *