LorrineZa CallumStu IssacLand Dortmund Drakt Barn Angelika BeaMassin

Angelika Spania Drakt Barn RenateCv

Angelika Italia Drakt LottieTr Angelika Schalke 04 Drakt ChelseaM Bolton så nervøs ut i åpningsstadiene og Peter Crouch gikk nær mens Ricardo Fuller og Matthew Etherington begge så tidlig skudd reddet, så de besøkende knapt kunne klage på Spania Drakt Barn å gå bak, selv om det var betydelig debatt om lovligheten til målet. Stoke kunne ha økt ledelsen gjennom Crouch og Walters før intervallet, men Bolton hadde sine øyeblikk også. Kevin Davies satte kurs mot stolpen og Ivan Klasnic hentet fingertuppene på Thomas Sorensen. Klasnic var Chelsea Drakt Barn involvert i angrepet som brakte Bolton sin utligning, selv om trekket så ut til å ha blitt nøytralisert til Robert Huth drev sin klarering rett mot Mark Davies og så ricochet slå Sorensen før målvakten kunne reagere.

CristineV Fotballdrakter CandidaMc

Madelaine PSG Trikot Kinder BellGalve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *