JeffOFlyn LeonaStur Claudette England Drakt Janice Guillermo

Janice Barcelona Drakt Barn LamarFcg

Janice Billige Fotballdrakter JWTChane Janice Chelsea Drakt Barn BertMonc Det er lunsjtid og treningsøkten på Camp des Loges, en halv times kjøretur vest for Paris, er nettopp ferdig. Verratti deltok ikke. Han er i ferd med å komme seg etter en lyskeskade, en konsekvens av den krevende planen for PSG som fremdeles er involvert i tre konkurranser, men håper å være skikket til Chelsea-spillet. Verratti, som har en kontrakt med PSG fram til 2020, er en av Manchester United Drakt Barn veteranene i PSG-planen som begynte å ta form i begynnelsen av tiåret. Hans ankomst fra Serie B-siden Pescara i 2012 viste Serie A tungvektere som Juventus og Napoli at de ikke lenger var et automatisk drømmedestinasjon for en talentfull ung italiener.

19-åringen valgte å bli med i PSG, der en annen italiener, Ancelotti, hadde ansvaret. Andre spillere, som Javier Pastore, Ezequiel Lavezzi, Thiago Silva, Zlatan Ibrahimovic og senere Edinson Cavani, flyttet også fra Italia til den franske hovedstaden. Verratti, som er kjent som Gufetto – uggen – av fansen, et kallenavn som ble gitt til italieneren av kjæresten, slo seg raskt til ro. Hans iherdige stil og aldri Bayern Munchen Drakt Barn si ordet holdning har elsket ham til hjemmesupporterne på Parc des Princes, og hans evne til å gi seg har trukket beundring langveisfra – den tidligere Barcelona-legenden Xavi holder ham høyt aktet. Han blir ofte sammenlignet med Andrea Pirlo, hvis spilleroppgaver, registarrollen, han er klar til å ta seg til Italia i europamesterskapet i sommer, men det er en annen spiller som lærte Verratti de viktigste ferdighetene til sentral midtbane.

TatianaBu Spanien Trøje AnnisLind

AidanKbqt Tottenham Hotspurs Drakt EvegpMwri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *