Christine EllenOzlo TressaPhi Bayern Munchen Kläder Alvaro IsiahCorn

Alvaro Manchester United Tröja Barn Angelica

Alvaro Belgien Tröja BetseyHo Alvaro Roma Kläder JadeHamm Tottenham gick in i andra hälften vid Stadio Giuseppe Meazza med puffiga ögon, blodiga näsor och blomkålöron. De öppnande 45 minuterna av deras anfall med Inter Milan hade blåat sina egor, med Rafa Benitez ‘smen cruising till en 4-0 ledning mot Harry Redknapp’ s10 män, som förlorade den katastrofala målvakten Heurelho Gomes efter bara åtta minuter. Till synes ner och ut och redo att slänga in handduken, hade Spurs en sista hembakarkombo att kasta i form av en mager pojke från Wales. 2010 var Gareth Bale mindre än ett år bort från nästan att underteckna för Birmingham i ett avtal om 3 miljoner pund.

Southampton-ungen Real Madrid Kläder hade uthärdat tre svåra år på White Hart Lane och spelat på vänsterbacken med sex mål i 76 utseenden. Ett långt ifrån den fria poängsändaren som skulle bli världen ‘smost dyra spelare bara tre år senare. När teamet ‘gick igenom på San Siro för vad som förväntades bli en rutinmässig 45 minuter för Champions League-innehavarna Inter, hade Bale, som nästan drogs ut vid halvtid, andra idéer som han genomförde i 52: e minuten, och tog emot bollen på sin egen hälft och galopperade förbi två Inter-utmaningar, inklusive de desperata benen på den brasilianska internationella Maicon, som många ansåg vara en av världens ‘finaste bakryggare vid den tiden, innan de skickade en låg ansträngning förbi Julio Cesar i Nerazzurri-målet.

Det som i början verkade som lite mer än en tröst såg snart ut att ha drivit ett otänkbart comeback, då Bale upprepade tricket senare i halvlek, och snarare än att njuta av ögonblicket, rusade bollen tillbaka till centrumcirkeln för att försöka Manchester United Kläder rädda en gruppsteg som såg ut omöjligt att uppnå en halvtimme tidigare. Lyckligtvis för Benitez ‘smen kunde walismannen bara fullfölja sitt hat-trick djupt in i skadetid, och lämnade ingen tid för en utjämnare. Veckan senare skulle dock en annan Bale-mästarklass säkra alla tre poäng för Spurs mot europamästarna, med Harry Redknapp ‘smen som slutade 3-1 vinnare, med den orädd Welshman lägger upp mål för Peter Crouch och Roman Pavlyuchenko.

CasieLang Tottenham Tøj TillyTemp

SangPwsj Maglia Atletico Madrid AngieQisj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *